skip to Main Content

Als u wilt deelnemen aan de PRIDE Study vult u eerst een digitale toestemmingsverklaring in, zodat u geregistreerd wordt als PRIDE Study deelneemster. Daarna vult u tijdens de zwangerschap drie keer een vragenlijst op internet in. Ook 2 en 6 maanden na de uitgerekende datum vult u een vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 10 tot 25 minuten per keer. Hiervoor kunt u zelf een tijdstip kiezen. Aan de aanstaande vader vragen we om één keer een vragenlijst in te vullen, als u daar toestemming voor geeft.

Beveiliging van uw gegevens

Bij het invullen van de vragenlijsten wordt gebruik gemaakt van een speciaal beveiligde verbinding, waardoor uw gegevens niet door derden onderschept kunnen worden. Uw persoonlijke gegevens uit de toestemmingsverklaring worden apart van de vragenlijsten bewaard en zijn alleen toegankelijk voor het PRIDE Study team. Ze worden niet aan uw vragenlijstgegevens gekoppeld of aan anderen doorgegeven.

Vergoeding

Deelname aan de PRIDE Study is geheel vrijwillig. Toch willen we u graag een kleine ‘vergoeding’ geven voor de tijd die u in het onderzoek investeert. Daarom heeft u iedere keer als u een vragenlijst invult of meedoet aan het bloedonderzoek kans om een cadeaubon te winnen. Iedere maand verloten we een aantal cadeaubonnen van €20 die besteed kunnen worden bij een bekende babyspeciaalzaak. Daarnaast kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief, waarin de voortgang en de resultaten van de PRIDE Study vermeld worden.

Meer informatie?

Meer informatie over de PRIDE Study kunt u vinden in onze folder. Deze kunt u hier downloaden. Als u nog vragen heeft over de PRIDE Study, kunt u contact opnemen met een PRIDE Study medewerkster via info@pridestudy.nl.

Als u wilt deelnemen aan de PRIDE Study, kunt u hier uw persoonlijke inloggegevens aanvragen.

Back To Top